Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Με το όραμα ενός σύγχρονου και τεχνολογικά άρτιου εξοπλισμένου φωτογραφείου το Studio Kaplanoglou έκανε τα πρώτα του βήματα το 1992 σε ένα μικρό χώρο στην καρδιά της πόλης επί της οδού Παγούνη.

Με αγάπη και σεβασμό προς την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο, στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε καταφέραμε με την 30άχρονη πλέον πείρα μας και έχοντας στο πλευρό μας αξιόπιστους συνεργάτες, να φέρουμε το Studio Kaplanoglou στις πρώτες θέσεις στον κλάδο του καλύπτοντας χιλιάδες μοναδικές στιγμές και χτίζοντας σχέσεις χρόνων σεβασμού και εκτίμησης με τους πελάτες μας.

Εξακολουθούμε μετά από τόσα χρόνια να πιστεύουμε πως πίσω από μια πραγματικά καλή φωτογραφία κρύβεται η αγάπη του φωτογράφου γι’ αυτήν, η φαντασία του, η άριστη γνώση της τεχνικής της και όταν πρόκειται για φωτογραφία γάμου η βάπτισης η μοναδικότητα της στιγμής εμπλουτισμένης με εκατομμύρια όμορφα συναισθήματα.

Ένα άριστα εκπαιδευμένο και με πολυετή πείρα ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει άψογα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πρώτο μέλημα μας είναι η ευχαρίστηση του πελάτη από την ποιότητα της δουλειάς μας σε καλλιτεχνικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

WE ARE PROFESSIONALS

Since 1992

CREATIVE DIRECTOR
Christina Kaplanoglou

Η ενασχόληση μου με την φωτογραφία ξεκίνησε το 2005 στην ηλικία των 8 ετών.

Έχοντας μεγαλώσει μέσα στο φωτογραφείο της οικογένειας μου ξεκίνησα να πηγαίνω σε μυστήρια μαζί με τον πατέρα μου και την μητέρα μου μαθαίνοντας από νωρίς να αγαπώ την μαγική τέχνη της φωτογραφίας.

Με τα χρόνια έμαθα πως οι περισσότεροι νομίζουν ότι το καλό και το τέλειο αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης, για μένα θέλει πολύ δουλειά, ταλέντο, γνώση και στόχευση.

Αυτό προσπαθώ πάντα όταν δουλεύω με υλικό που έχω στα χέρια μου. Νιώθω τυχερή που κάνω πράγματα που αγαπώ στην δουλειά μου.

Παθιάζομαι με ότι κάνω και προσπαθώ πάντα να υπόσχομαι λιγότερα και να προσφέρω περισσότερα. Να αιχμαλωτίζω και να δημιουργώ εικόνες, μικρές ιστορίες που θα μείνουν για πάντα στο άλμπουμ σαν αγαπημένες αναμνήσεις.

Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι η λάμψη στα πρόσωπα των ατόμων που φωτογραφίζω όταν βλέπουν τις φωτογραφίες τους για πρώτη φορά.

Είμαι τυχερή που μέσα από την δουλειά μου γνωρίζω ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες και διπλά τυχερή που τους γνωρίζω σε μια ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.
Με σεβασμό και απλότητα καταγράφω τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Θα χαρώ να γίνουμε δημιουργικοί μαζί για τη μέρα του γάμου σας, την βάπτιση του παιδιού σας αλλά και για κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας!


Studio

Real Life

Baptism

Unique Memories

Wedding

Captured
error: Content is protected !!